gastronomia
Els nostres plats
Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Cremós de patata, bolets confitats, ou escaldat i tòfona

Paella d'arròs negre amb sípia i allioli

Arròs de secret ibèric

Cintes de pasta fresca amb l'ou i ceba dolça.

Coca de pop i poma àcida

Gazpatxo d'advocat i maduixa

Coca d'esbergínia escalivada i llom de sardina
Plats de peix
Bacallà a la catalana gratinat amb allioli |
16,95 € |
Suprema de corball a la brasa amb aroma d’alzina |
17,10 € |
Tronc de lluç a la brasa, parmentier de patata i verdures de temporada |
14,50 € |
Suquet de rap amb musclos, escamarlans i patates |
17,95 € |
Oferim els nostres peixos a l’estil donostiarra, a les cremes de ceps i formatge fumat, en suquet, al forn, a l’alzina i a la catalana.