Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Plats de peix

Bacallà a la catalana gratinat amb allioli 16,90 €
Suprema de corball a les cremes de bolets i formatge fumat 17,10 €
Tronc de lluç a la brasa, parmentier de patates i verdures de temporada 14,50 €
Suquet de rap amb musclos i patates 17,85 €
   
 ELS NOSTRES PEIXOS AL FORN  
Corball 17,10 €
Suprema de lluç 14,50 €
Suprema de Bacallà 16,90 €