Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Les nostres carns

Foie fresc 14,90 €
Filet de bou amb salsa de ceps i formatge fumat 19,85 €
Xai desossat i confitat amb salsa de ceps i formatge fumat 17,90 €
Espatlla de xai rostida amb verduretes de temporada 17,90 €
Tataki de secret ibèric amb salsa de mores 15,90 €
Estofat de porc ibèric guisat a l’antiga 13,85 €
Meloses de vedella amb bolets 13,10 €
Cua de bou guisada amb vi i olives negres 13,65 €
Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells 14,25 €
   
LES NOSTRES CARNS A LA LLOSA  
Filet de bou 19,85 €
"Txuletó" de bou (300 g) 20,80 €
"Txuletó" de bou (400 g) 24,90 €
"Txuletó" de bou (500 g) 29,90 €
"Txuletó" de bou (750 g) 45,50 €
"Txuletó" de bou (1 kg) 49,50 €
Pluma ibèrica 16,90 €
Magret d’ànec 12,90 €
Llom de cérvol 21,50 €