gastronomia
Els nostres plats
Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Cremós de patata, bolets confitats, ou escaldat i tòfona

Paella d'arròs negre amb sípia i allioli

Arròs de secret ibèric

Cintes de pasta fresca amb l'ou i ceba dolça.

Coca de pop i poma àcida

Gazpatxo d'advocat i maduixa

Coca d'esbergínia escalivada i llom de sardina
Les nostres carns
Foie fresc | 14,90 € |
Filet de bou amb salsa de ceps i formatge fumat | 19,85 € |
Xai desossat i confitat amb salsa de ceps i formatge fumat | 17,90 € |
Espatlla de xai rostida amb verduretes de temporada | 17,90 € |
Tataki de secret ibèric amb salsa de mores | 15,90 € |
Estofat de porc ibèric guisat a l’antiga | 13,85 € |
Meloses de vedella amb bolets | 13,10 € |
Cua de bou guisada amb vi i olives negres | 13,65 € |
Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells | 14,25 € |
LES NOSTRES CARNS A LA LLOSA | |
Filet de bou | 19,85 € |
"Txuletó" de bou (300 g) | 20,80 € |
"Txuletó" de bou (400 g) | 24,90 € |
"Txuletó" de bou (500 g) | 29,90 € |
"Txuletó" de bou (750 g) | 45,50 € |
"Txuletó" de bou (1 kg) | 49,50 € |
Pluma ibèrica | 16,90 € |
Magret d’ànec | 12,90 € |
Llom de cérvol | 21,50 € |