Les nostres carns
Foie fresc |
14,90 € |
Filet de bou amb salsa de ceps i formatge fumat |
21,85 € |
Xai desossat i confitat amb salsa de ceps i formatge fumat |
17,90 € |
Espatlla de xai rostida amb verduretes de temporada |
18,95 € |
Tataki de secret ibèric amb salsa de mores |
16,90 € |
Estofat de porc ibèric guisat a l’antiga |
13,85 € |
Meloses de vedella amb bolets |
13,10 € |
Cua de bou guisada amb vi i olives negres |
13,65 € |
Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells |
14,25 € |
Pluma ibèrica amb salsa “cafè París” |
16,90 € |
LES NOSTRES CARNS A LA LLOSA |
|
Filet de bou |
21,85 € |
Mitjana de bou (300 g) |
20,80 € |
Mitjana de bou (400 g) |
24,90 € |
Mitjana de bou (500 g) |
29,90 € |
Mitjana de bou (750 g) |
45,00 € |
Mitjana de bou (1 kg) |
49,50 € |
Pluma |
16,90 € |
Magret d’ànec |
14,25 € |
Llom de cérvol |
21,90 € |
PER ACOMPANYAR LES CARNS A LA LLOSA |
|
Salsa de ceps |
2,50 € |
Salsa de formatge fumat |
2,50 € |
Salsa cafè de París |
2,50 € |
Salsa de mores |
2,50 € |
Patates fregides |
2,50 € |
Verdures a la brasa |
2,50 € |