Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Tapes i entrants

Patates Xips 1,55 €
Olives farcides d’anxova 2,75 €
Salmó curat a casa amb torradetes 10,50 €
Anxoves del Cantàbric amb torradetes (6 filets) 8,00 €
Morrets de porc cruixents amb sal, pebre i tòfona 6,90 €
Bacallà amb mel 8,95 €
Encenalls de pernil ibèric 13,65 €
Coca torrada del Maresme 1,50 €
Steak tàrtar de filet de vedella amb piparres 17,90 €
Bunyols d’espinacs amb allioli de mel 8,50 €
Croquetes menudes de pernil ibèric i pollastre 7,20 €
Coca de formatge de cabra gratinat, poma i confitura de tomàquet 4,20 €
Tiradito de tonyina vermella, iogurt i herbes fresques 12,90 €
Llagostins arrebossats amb blat de moro i salsa romesco 11,90 €
Mi cuit de foie gras i confitura de mora 13,50 €
Musclos dàtils 12,40 €
Musclos del Delta 9,90 €
Carpaccio de bacallà amb tomàquet confitat i oli  10,50 €
Gambots cuits a la sal (6 unitats) 13,90 €
Carpaccio de cérvol amb mostassa i ruca 12,90 €
Gambots cuits a la sal (6 unitats) 13,90 €
Amanida de temporada 8,70 €
Amanida de formatge de cabra gratinat, poma escalivada i confitura de tomàquet 9,85 €
Sopa de peix amb arròs 9,75 €