gastronomia
Els nostres plats
Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Cremós de patata, bolets confitats, ou escaldat i tòfona

Paella d'arròs negre amb sípia i allioli

Arròs de secret ibèric

Cintes de pasta fresca amb l'ou i ceba dolça.

Coca de pop i poma àcida

Gazpatxo d'advocat i maduixa

Coca d'esbergínia escalivada i llom de sardina
Tapes i entrants
Patates Xips | 1,55 € |
Olives farcides d’anxova | 2,75 € |
Salmó curat a casa amb torradetes | 10,50 € |
Anxoves del Cantàbric amb torradetes (6 filets) | 8,00 € |
Morrets de porc cruixents amb sal, pebre i tòfona | 6,90 € |
Bacallà amb mel | 8,95 € |
Encenalls de pernil ibèric | 13,65 € |
Coca torrada del Maresme | 1,50 € |
Steak tàrtar de filet de vedella amb piparres | 17,90 € |
Bunyols d’espinacs amb allioli de mel | 8,50 € |
Croquetes menudes de pernil ibèric i pollastre | 7,20 € |
Coca de formatge de cabra gratinat, poma i confitura de tomàquet | 4,20 € |
Tiradito de tonyina vermella, iogurt i herbes fresques | 12,90 € |
Llagostins arrebossats amb blat de moro i salsa romesco | 11,90 € |
Mi cuit de foie gras i confitura de mora | 13,50 € |
Musclos dàtils | 12,40 € |
Musclos del Delta | 9,90 € |
Carpaccio de bacallà amb tomàquet confitat i oli | 10,50 € |
Gambots cuits a la sal (6 unitats) | 13,90 € |
Carpaccio de cérvol amb mostassa i ruca | 12,90 € |
Gambots cuits a la sal (6 unitats) | 13,90 € |
Amanida de temporada | 8,70 € |
Amanida de formatge de cabra gratinat, poma escalivada i confitura de tomàquet | 9,85 € |
Sopa de peix amb arròs | 9,75 € |