gastronomia
Els nostres plats
Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Cremós de patata, bolets confitats, ou escaldat i tòfona

Paella d'arròs negre amb sípia i allioli

Arròs de secret ibèric

Cintes de pasta fresca amb l'ou i ceba dolça.

Coca de pop i poma àcida

Gazpatxo d'advocat i maduixa

Coca d'esbergínia escalivada i llom de sardina
Les postres
Crema de Sant Josep | 5,00 € |
Semifred de crema catalana, xocolata calenta i gelat de torró | 5,60 € |
Flaó eivissenc amb gelat de torró | 4,95 € |
La pera llimonera ("Trampantojo" de pera farcida amb mousse de llimona) | 6,50 € |
Mil fulls de llimona amb sorbet de mandarina | 6,00 € |
Bledes dolces amb pasta de full i oli de vainilla | 6,50 € |
Assortit de formatges de la terra (tres varietats) | 7,90 € |
Suc de taronja natural | 3,50 € |
Cafè irlandès | 6,90 € |
Carquinyolis | 3,00 € |
Mel i mató | 4,75 € |
Trufes de xocolata dolça | 5,50 € |
Pastís de formatge | 5,50 € |
Coulant de xocolata | 6,50 € |
Sorbet (mandarina o llimona) | 4,50 € |
Gelat (torró, vainilla, xocolata o caramel) | 4,50 € |
Valencià | 5,90 € |
Escocès | 7,50 € |
"Tigretó" de xocolata | 5,50 € |
Tarró | 5,50 € |
Carpaccio de taronja | 6,90 € |
Fruita del temps | 3,00 € |
Músic | 4,50 € |
Per acompanyar Garnatxa dolça o vi ranci o ratafia | 2,50 € |