Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Les postres

Crema de Sant Josep 5,00 €
Semifred de crema catalana, xocolata calenta i gelat de torró 5,60 €
Flaó eivissenc amb gelat de torró 4,95 €
La pera llimonera ("Trampantojo" de pera farcida amb mousse de llimona) 6,50 €
Mil fulls de llimona amb sorbet de mandarina 6,00 €
Bledes dolces amb pasta de full i oli de vainilla 6,50 €
Assortit de formatges de la terra (tres varietats) 7,90 €
Suc de taronja natural 3,50 €
Cafè irlandès 6,90 €
Carquinyolis 3,00 €
 Mel i mató  4,75 €
Trufes de xocolata dolça 5,50 €
Pastís de formatge 5,50 €
Coulant de xocolata 6,50 €
Sorbet (mandarina o llimona) 4,50 €
Gelat (torró, vainilla, xocolata o caramel) 4,50 €
Valencià 5,90 €
Escocès 7,50 €
"Tigretó" de xocolata 5,50 €
Tarró 5,50 €
Carpaccio de taronja 6,90 €
Fruita del temps 3,00 €
Músic 4,50 €
   
Per acompanyar Garnatxa dolça o vi ranci o ratafia 2,50 €