Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Plats principals

Cremós de patata, bolets confitats, ou escaldat i tòfona 9,70 €
Espaguetis negres amb llagostins a l’allet de romesco 11,90 €
Canelons d’ànec i foie gras 11,90 €
Fideus rossejats amb sípia i allioli (preu per persona) 12,90 €
Arròs sec de verduretes i bolets (preu per persona) 12,50 €
Paella d’arròs de peix i marisc (preu per persona) 16,50 €
Paella d’arròs negre amb sípia i allioli (preu per persona) 14,90 €
Caldereta de llamàntol (preu per persona) s.m.