gastronomia
Els nostres plats
Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Cremós de patata, bolets confitats, ou escaldat i tòfona

Paella d'arròs negre amb sípia i allioli

Arròs de secret ibèric

Cintes de pasta fresca amb l'ou i ceba dolça.

Coca de pop i poma àcida

Gazpatxo d'advocat i maduixa

Coca d'esbergínia escalivada i llom de sardina
Plats principals
Cremós de patata, bolets confitats, ou escaldat i tòfona | 9,70 € |
Espaguetis negres amb llagostins a l’allet de romesco | 11,90 € |
Canelons d’ànec i foie gras | 11,90 € |
Fideus rossejats amb sípia i allioli (preu per persona) | 12,90 € |
Arròs sec de verduretes i bolets (preu per persona) | 12,50 € |
Paella d’arròs de peix i marisc (preu per persona) | 16,50 € |
Paella d’arròs negre amb sípia i allioli (preu per persona) | 14,90 € |
Caldereta de llamàntol (preu per persona) | s.m. |