Com tothom sap aquest any les jornades gastronòmiques de les cireres s’han hagut de cancel·lar. Però potser tocar reinventar-nos i intentar celebrar-ho d’alguna manera perquè sempre hi ha motius per gaudir de petits plaers. Hem preparat amb molta il·lusió uns plats per emportar-vos a casa. (del 15 al 31 de juliol). Però hem volgut crear un ambient que ens recordi una mica la nit de les cireres que cada any fem al Passeig del Remei. I per això, junt amb el sopar us obsequiem amb: |
||||||||||
1. Una selecció musical a cura d’en Joan-Pau-Chaves, pianista i compositor que ja portar anys col·laborant amb nosaltres al Sopar de les Cireres. Hi trobareu temes de tots els temps relacionats amb les cireres i el color vermell. |
||||||||||
https://forms.gle/ |
||||||||||
Esperem que gaudiu d’una bona estona! Gràcies per fer-nos costat i compartir amb nosaltres un any més. Totes les reserves participaran a un sorteig d’un lot de productes, gentilesa del celler Cárdaba de Segovia que ens vol fer conèixer el seu territori mitjançant la gastronomia. Ens ofereixen: |
||||||||||
* Un quarter de lletó, (Raça "Churra"), cuit al forn de llenya i envasat al buit. * Instruccions per a recuperar el quarter, com si fos acabat de fer, mitjançant un forn domèstic. Instruccions Asado * 1 ampolla de Càrdaba Rosat. * 1 ampolla de Càrdaba 12 mesos 2016 |
||||||||||