Restaurant|Cuina Catalana i Innovadora|Caldes de Montbui

  • cubeRandom

  • block

  • cubeStop

  • cubeHide

 
                 
       
         
 
  • PER PICAR

    Bastonets de bacallà a la mel
    Coca torrada del Maresme
    Encenalls de pernil ibèric
    Croquetes de pollastre i pernil
    Navalles amb alls tendres i soja
    Llagostins arrebossats amb blat de moro torrat
    Formatge tebi de cabra amb poma i confitura de tomàquet
    Morro de porc molt torrat amb sal i pebre
    Llagostins lleugerament fumats amb compota de tomàquet
    Espàrrecs amb tempura de fonoll i allioli d’albercoc
    Bombó de formatge Tupí amb ceba dolça
    El nostre bunyol de bacallà
    Farcellet de botifarró o d’espinacs
    Coca de temporada
    Daus de tonyina marinada amb carbassa d’estiu
    Mi-cuit de foie amb confitura de violeta

  • ENTRANTS

    Mil fulls de patata,Tastet, i ou escaldat amb tòfona i bolets
    Amanida de conill en escabetx amb cebetes
    Amanida de temporada
    Amanida de les hortes
    Amanida de llagostins i vinagreta de cireres
    Fideus negres amb sèpia
    Spaguetti negres amb llagostins i romesco
    Sopa de carbassa d’estiu amb mousse de foie
    Sopa de peix de roca amb arròs
    Carpaccio de cérvol amb poma i ruca

  • CARNS

    Meloses de vedella amb bolets
    Galtes de porc ibèric guisades amb fruites
    Magret d’anec amb amanida de ruca i salsa de cireres
    Mil fulls de poma i foie fresc amb caramel de vi
    Llom de cérvol amb confitura de carbassa i formatge de cabra
    Filet de bou amb salsa de formatge fumat i esparrecs

  • PEIXOS

    Cassoleta de bacallà amb pèsols
    Tonyina amb sèsam i pebre rosa amb salsa de maduixes
    Corball amb permantier de ceps i crema de formatge
    Rap amb escamarlans
    Lluç cuit a l’alzina amb oli d’herbes aromàtiques
    Peix al forn (s.m.)

  • POSTRES

    Mousse de dues xocolates amb aroma de cafè
    Carpaccio de taronja amb sorbet de pinya
    Mil fulls de llimona amb sorbet de mandarina
    tap de xocolata amb gelat de vainilla
    Mató amb mel (C.Vo)
    Falo eïvissenc amb gelat de torro
    Bledes dolces amb crema d'ametlles i oli de vainilla
    Suc de taronja natural
    Cafè irlandes
    Assortit de formatges
    Formatge i codonyat

  • MERCAT I TEMPORADA

    Segons mercat i temporada...
    … Faves
    … Pèsols
    … Sopa d’ortigues
    ** Demaneu pels nostres arrossos (s.m.)
    * Menú degustacio: 35,00 € (Taula completa)

 
 
 
 
   
CuinaVO és una agrupació voluntària de cuiners i restaurants del Vallès Oriental, una plataforma que promou i difon les
virtuts i singularitats de la cuina vallesana. Basem la nostra proposta gastronòmica en una cuina de territori, de proximitat i
qualitat, i promovem així els recursos del nostre territori: els productes locals i els productors artesans i de qualitat
de la nostra comarca.
Treballem per reforçar la vinculació entre cuina i territori, dinamitzant turísticament i gastronòmicament la nostra comarca,
per tal que la cuina i els productes de qualitat en siguin el millor ambaixador.