Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Menú Sant Esteve

 

MENÚ CAP D'ANY

95 € PER PERSONA

Entrants
Bombó de foie
Coca de carxofes amb encenalls de pernil
Rotllet de salmó i formatge fresc
Vieira gratinada al cava

Primer plat
Crema de marisc

Peix
Turbot a la crema d’ametlles
Carn
Lingot de vedella al raïm

Postres
Pastís de xocolata amb mascarpone
Torrons, neules i bombons
Raïms de Cap d’Any
Bossa de cotilló

Celler
Cava Tutusaus Brut Nature D.O. Penedès
Vi negre Almodí Bodega Altavins D.O. Terra Alta
Vi blanc Miranda Ermita d’Espiells D.O. Penedès

Aigües minerals
Cafès i infusions

Tot inclòs en el preu.