Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Menú Sant Esteve

 

MENÚ SANT ESTEVE 2021

60 € PER PERSONA

Entrants
Sopa de bolets amb encenalls de pernil
Rodó de foie farcit amb codonyat
Bunyol de gambot
Carpaccio de bacallà
Coca de formatge de cabra tebi amb confitura de tomàquet

Per anar picant
Canelons d’ànec amb beixamel de poma

Els segons per escollir
(ho haurien de tenir escollit 4 dies abans)
Presa de xai desossat amb la seva salsa
Llobarro al forn

Postres
Pastís de llimona
Torrons, neules i bombons

Celler
Vi blanc Libalis D.O. Valles de Sadacia
Vi negre Almodí D.O. Terra Alta
Cava Tutusaus D.O. Penedès
Aigües minerals

Tot inclòs en el preu.