Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Menú de Nadal

 

MENÚ NADAL 2021  

60 € PER PERSONA

Entrants
Carxofa confitada amb mousse de foie i armagnac
Garoina gratinada al cava
Petit cremós de patata, bolets confitats, ou poxé i oli de tòfona
Rotllet de salmó curat a la crema de formatge

Primer plat
Escudella amb galets i carn d’olla

Els segons per escollir
(ho haurien de tenir escollit 4 dies abans)
Rodó de pollastre de pagès amb farcit de Nadal
Suprema de corball a les cremes de ceps i formatge

Postres
Pastís de llimona amb sorbet de maduixot del maresme
Torrons, neules i bombons

Celler
Vi negre Almodí D.O. Terra Alta
Cava Vilarnau Brut Nature D.O. Penedès
Aigües minerals

Tot inclòs en el preu.