gastronomia
Els nostres plats
Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Cremós de patata, bolets confitats, ou escaldat i tòfona

Paella d'arròs negre amb sípia i allioli

Arròs de secret ibèric

Cintes de pasta fresca amb l'ou i ceba dolça.

Coca de pop i poma àcida

Gazpatxo d'advocat i maduixa

Coca d'esbergínia escalivada i llom de sardina
Menú 24 de desembre
MENÚ 24 DE DESEMBRE DE 2021
50 € PER PERSONA |
Entrants |
Per anar picant |
Plat principal per escollir (ho haurien de tenir escollit 4 dies abans) Suprema de xai a les cremes de ceps i formatge Corball a la donostiarra Cuixa d’ànec amb salsa de mores |
Postres |
Celler |
Tot inclòs en el preu. |