Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Menú 24 de desembre

 

MENÚ 24 DE DESEMBRE DE 2021  

50 € PER PERSONA

Entrants
Sopa de bolets amb encenalls de pernil
Cremós de patata amb bolets confitats, ou poxé i oli de tòfona

Per anar picant
Llagostins arrebossats amb blat de moro torrat
Bunyols de carabassa amb sobrassada
Bunyols d’espinacs amb allioli a la mel
Coca de moniato, poma i foie
Coca de formatge tebi de cabra amb compota de tomàquet
Petit caneló cruixent de verduretes
Petit caneló gratinat d’ànec amb beixamel de poma

Plat principal per escollir
(ho haurien de tenir escollit 4 dies abans)
Suprema de xai a les cremes de ceps i formatge
Corball a la donostiarra
Cuixa d’ànec amb salsa de mores

Postres
Milfulls de crema de llimona amb sorbet de mandarina
Torrons, neules i bombons

Celler
Vi blanc Libalis D.O. Valles de Sadacia
Vi negre Almodí D.O. Terra Alta
Cava Tutusaus D.O. Penedès
Aigües minerals

Tot inclòs en el preu.