Restaurant|Cocina Catalana e Innovadora|Caldes de Montbui

 
  • cubeRandom

  • block

  • cubeStop

 
                 
       
 
                     
 
Com tothom sap aquest any les jornades gastronòmiques de les cireres s’han hagut de cancel·lar. Però potser tocar reinventar-nos i intentar celebrar-ho d’alguna manera perquè sempre hi ha motius per gaudir de petits plaers.

Hem preparat amb molta il·lusió uns plats per emportar-vos a casa.  (del 15 al 31 de juliol). Però hem volgut crear un ambient que ens recordi una mica la nit de les cireres que cada any fem al Passeig del Remei. I per això, junt amb el sopar us obsequiem amb:
 
                     
 

1.      Una selecció musical a cura d’en Joan-Pau-Chaves, pianista i compositor que ja portar anys col·laborant amb nosaltres al Sopar de les Cireres. Hi trobareu temes de tots els temps relacionats amb les cireres i el color vermell.

https://open.spotify.com/playlist/7MQOwymEtFWoovGM8Hbzb8?si=_nOzT290Ql60Trc3KzVl1Q


2.      També trobareu uns links per visionar i escoltar al sommelier del celler que heu escollit per acompanyar al sopar. Us explicarà breument el tast.

Celler Grimau : https://youtu.be/Sfto3RTJN0w
Celler Capçanes: https://youtu.be/_mCb0iHNgN4
Celler Valldolina (Cava Tutusaus): Primera part video: https://youtu.be/rpd2nx-N06M   Segona part video: https://youtu.be/I-vjWZXtffs


3.      I per finalitzar podeu respondre unes preguntes relacionades amb les cireres i Caldes.

 
                     
  https://forms.gle/VZkELCD15rPxwpvK9          
                     
  Esperem que gaudiu d’una bona estona! Gràcies per fer-nos costat i compartir amb nosaltres un any més.  

Totes les reserves participaran a un sorteig d’un lot de productes,  gentilesa del celler Cárdaba de Segovia que ens vol fer conèixer el seu territori mitjançant la gastronomia. Ens ofereixen:
 
                     
   * Un quarter de lletó, (Raça "Churra"), cuit al forn de llenya i envasat al buit.
*  Instruccions per a recuperar el quarter, com si fos acabat de fer, mitjançant un forn domèstic. Instruccions Asado
* 1 ampolla de Càrdaba Rosat. 
*
1 ampolla de Càrdaba 12 mesos 2016