Restaurant|Cuina Catalana i Innovadora|Caldes de Montbui

  • cubeRandom

  • block

  • cubeStop

  • cubeHide

 
                 
       
         
 
  • PER PICAR

    +

    Bastonets de Bacallà amb Mel de Sant Feliu
    Olives farcides de sardina estil espinaler
    Orxata de cogombre amb fruites escalivades
    Llagostins arrebossats amb blat de moro torrat
    Verat escabetxat amb cítrics i escalunyes
    Escenalls de pernil ibèric
    Coca torrada del Maresme amb tomàquet
    Escuma de patata amb tofona i rostes (C.Vo)
    Morro de porc torrat amb mel i farigola
    Cruixents de verdura de la horta amb romesco (C.Vo)
    Formatge de cabra gratinat amb poma i confitura de tomáquet
    Mini patates d'Olot
    Canelo de foie amb amanida de codony
    Timbal de butifarra negra amb poma i gratinat de formatge tou de til.l

  • ENTRANTS

    +

    Amanida de temporada (C.Vo)
    Amanida d'herbes amb llardons i vinagreta de mostassa
    Amanida de conill en escabetx
    Amanida de sardina amb vinagreta d'esmarris
    Sopa de temporada (C.Vo)
    Empedrat de llegums del Vallès amb musclús escabetxats
    Poti poti mar i montanya
    Canelons d'anec amb beixamel de poma pink lady
    Canelons de marisc amb beixamel de ceps

  • CARNS

    +

    Filet de bou amb salsa cabernet i confitura de ceba
    Cua de bou guissada amb olives negres
    Peus de porc sense feina farcits de pebrots escalivats i prunes
    Cuixa d'anec amb peres (C.Vo)
    Llom de Cérvol amb herbes del farcell (C.Vo)
    Filet de Bou amb Salsa de Formatge Fumat i Espàrrecs

  • PEIXOS

    +

    Romescada de calamars
    sardines de esmarris (V.O Alguer)
    Bacallà amb musel.lina d'alls, homenatge Mercader
    Lluç a l'allada blanca
    Corball al forn
    Fricando de rap

  • POSTRES

    +

    Mousse de dues xocolates amb aroma de cafè
    Carpaccio de taronja amb sorbet de pinya
    Mil fulls de llimona amb sorbet de mandarina
    tap de xocolata amb gelat de vainilla
    Mató amb mel (C.Vo)
    Falo eïvissenc amb gelat de torro
    Bledes dolces amb crema d'ametlles i oli de vainilla
    Suc de taronja natural
    Cafè irlandes
    Assortit de formatges (un viarge per el territori Català)
    Formatge i codonyat

 
 
I moltes més suggeriments
 
   
CuinaVO és una agrupació voluntària de cuiners i restaurants del Vallès Oriental, una plataforma que promou i difon les
virtuts i singularitats de la cuina vallesana. Basem la nostra proposta gastronòmica en una cuina de territori, de proximitat i
qualitat, i promovem així els recursos del nostre territori: els productes locals i els productors artesans i de qualitat
de la nostra comarca.
Treballem per reforçar la vinculació entre cuina i territori, dinamitzant turísticament i gastronòmicament la nostra comarca,
per tal que la cuina i els productes de qualitat en siguin el millor ambaixador.


     
                   
     
Avís Legal